nedeľa 31. októbra 2010

Halloween Hauting Hour

1
Autor: Janelle

Poznámka:Pôvodne som tu chcela napísať niečo iné ale musím vás aspoň trochu dosať do deja. Bude to fandom k filmu Hauting Hour : I Don´t Think About It ( film , v ktorom hrá Emily Osment  a má Halloweensku tématiku ).Hlavnou postavou je Cassie Keller , ktorá rada ... Varujem je to len prerozprávaný obsah filmu na ktorý potom nadviažem v dalšej poviedke :)  Ale ved´ to už uvidíte d´alej aj sami.













Vstala som z postele , odtiahla tigrované závesy , zobrala som si zo skrýše denník a začala písať.
Vlastne to bol môj prvý zápisok odkedy sme sa presťahovali. Stále som mala zmiešané pocity z toho , že som tu ... Škola , v ktorej som sa automaticky zaradila ku autsiderom bez priateľov a neustále nezhody s rodičmy ... Kvôli, vlastne kvôli všetkému - čo počúvam , ako sa oblekam ,nepáči sa im to , že som gotička , mne to tak vyhovuje . Som rada iná nechcem zapadnúť davom a nechcem zapadnúť prachom. A aby som nezabudla môj skvelý malý brat , ktorého mám dennodenne na krku ! Max je proste nočná mora každej sestry ... Mám ho rada le je až príšerne otravný ... Vlastne to čo tu píšem už nieje celkom prevda ... Takto to bolo až do včera večera.

Včera bol Halloween a ja mám pocit akoby sa to neskončilo ale len začalo ... Neviem čím to je.
Stalo sa to nečakane ... V škole som naštvala jednu babu - Priscillu - typickú vodkyňu všetkých 
cool týpkov a tak si ma chcela podať tým , že ma vystraší , nakameruje a zavesí na net.Pomáhať jej mal Sean ( zlatý blondiak s modrými očami muaah) , ale to len kvôli tomu , že mala za neho napísať jednu esej ... No podarila sa ima ma vystrašiť a nakamerovať , lenže to som netušila , že najvačší problém večera si spôsobím sama. Začolo to tým , že som sa dostala ku knihe , nie obyčajnej knihe ale knihe z Halloweenskeho obchodu , ktorú mi predal podivný chlapík - áno ja viem už vtedy mi mohlo dôjsť , že všetko nebude s kostolným poriadkom , lenže moja povaha sa nezaprie. A ešte ten názov - Kniha Zla , a stála len toľko koľko som mala pri sebe ... Vyzerala však perfektne - hnedá kožená väzba a na nej zaschnuté kvapky krvy a veľkým písmom napísané - Kniha Zla , k nej bol ešte kľúč , ktorým som mohla odhaliť všetky jej tajomstvá ... V tej knihe znelo nečítať nahlas ! Toto ma malo varovať ale ja nie ... Vedela som , že môj brat neznáša strašidlá a že je to bojko a kedže som sa hnevala na rodičov a okrem toho mi zničil môj referát , že ma v môj najobľúbenejší sviatok nechali s ním doma tak som si svoju zlosť vybila na ňom ... Nahlas som mu prečítala Knihu zla.
Znelo tam : Kniha Zla - Nečítať nahlas

Zlý netvor je odporná beštia
Z živého mäsa najradšej žije
Hlavy má dve
Nechci ich radšej poznať
Jedna krv ti saje 
Druhá mäso chce si dať
Nosí svoje deti
A vajcia slizské na chrbte
Deti hladom kričia 
až tají sa ti dych
A tak zlý netvor
chytí svoju obeť zaživa
svojim deťom k jedlu 
k narodeninám ju dá
Žiadny strach, neplač
Báť sa nemusíš
Zlý netvor tu nie je 
Pokiaľ naňho nemyslíš
Pamätaj , len v hlave ho vidíš

Vyzeralo to tak nevinne a nakoniec ... Ale nepredbiehajme Hned´ potom k nám prišli Priscilla a Sean a podarilo sa ima ma nastrašiť . Ani som si však neuvedomila kedy a Max zmizol !
Sean videl ako Priscillu uniesol netvor a tak ma zavolal aby som mu pomohla . Vtey mi svitlo - Max je v rukách netvora a jeho detí.Ako sa však 2 teenegery majú postaviť strašnému netvorovi ? 
Vtedy som pochopila , že Sean mi chce naozaj pomôcť a , že nie je iba Priscillin poskok , lebo vačšina ľudí by po poznaní , že bojuje proti netvorovi ušla.Lenže ako im pomôcť ? Na túto otázku pozná odpoved´ asi iba jeden človek . Predavač !
A tak sme sa hned´ vybrali za predavačom do Halloweenskeho obchodu.Ten mi veľmi nepomohol hovoril v hádankách : Dve hlavy sú lepšie ako jedna , tak sa tento krvavý pakt zjedná . - Čo to však môže znamenať ?Vtom obchodník nastupil do auta a obchod nám zmizol pred očami.Tu konečne zapojil svoj mozog aj Sean - krvavý pakt - potrebujeme krv ! 
Ano presne a tak sme zobrali krv z mäsa , a sledovali netvorove stopy do šachty v lese.Našli sme Maxa a vyslobodili ho.Nakoniec sme to však neboli my kto netvora porazil, ked´ sa situácia zvrtla Max bol ten kto na netvora vylial krv a tak sa hlavy navzájom napadli a dobili k smrti.Max prekonal svoj strach a stal sa hrdinom dňa ... Bola som pyšná na svojho brata a vtedy som si uvedomila ako veľmi ho ľúbim , aj to že taký odľud ako ja môže mať priateľov ako je Sean.A  tak sme vyslobodili všetkých uvaznených a Knihu Zla hodili do ohňa !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára